Slik aktiverer du Double VPN

Kaspersky Double VPN (også kjent som multi-hop) lar deg lage en kjede av to VPN-servere plassert i forskjellige land. Denne VPN-serverkjedemetoden gir et ekstra lag med kryptering som forbedrer sikkerheten og personvernet for IP-adressen din.

Double VPN-funksjonaliteten lar deg også koble til ønsket VPN-server gjennom en mellomserver hvis du ikke kan koble til denne VPN-serveren direkte.

Kaspersky Double VPN bruker nestet kryptering: tunnelen mellom klienten og utgangsserveren går inn i tunnelen mellom klienten og den mellomliggende serveren, noe som gir dobbelt kryptering mellom klienten og den mellomliggende serveren. Begge ganger utføres kryptering på klientsiden; data er ikke dekryptert på den mellomliggende serveren. Den mellomliggende serveren har derfor ikke tilgang til klienttrafikk som går gjennom den.

I noen tilfeller fører aktivering av en dobbel VPN-tilkobling til en nedgang fordi trafikken din går gjennom to VPN-servere som ligger tusenvis av miles fra hverandre.

Double VPN bruker Catapult Hydra-protokollen for å etablere forbindelsen. Sørg for at Catapult Hydra eller Velg automatisk alternativet er valgt i programinnstillingene. For instruksjoner om hvordan du velger protokollen for Kaspersky VPN, se denne artikkelen.

Slik aktiverer du dobbel VPN:

1. Åpne hovedvinduet.
  2. Klikk på Sted rullegardinmenyen for å åpne listen over plassering av VPN-servere.
  3. Klikk på Dobbel VPN kategori.
  4. Velg den første VPN-serveren fra rullegardinlisten under Sted 1 eller bruk det automatiske valget av den optimale VPN-serveren.
  5. Velg den andre VPN-serveren under Sted 2.
  6. Klikk på Koble til.
  7. Du kan legge til Double VPN-serverparet ditt Favoritter ved å klikke på Legg til i favoritter knapp.